Η Κέρκυρα παράγει

Η Κέρκυρα Παράγει
Ιούν 22 2016

Η Κέρκυρα παράγει

H γαλαζοαίματη αρχόντισσα Κέρκυρα, εκτός από τις πανέμορφες παραλίες της, τα μοναδικά αρχοντικά της, τα γραφικά χωριουδάκια της, τις 17 φιλαρμονικές της που σκορπούν την χαρά και τις τουριστικές υποδομές της, έχει και τους ανθρώπους που πασχίζουν να παράξουν τα τοπικά προϊόντα για να τροφοδοτήσουν την ξακουστή κερκυραϊκή κουζίνα.

Η «Κέρκυρα παράγει» συμμετέχει σε εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού προβάλλοντας μια άλλη πλευρά της Κερκυρας. Μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλάκης της Μελισσοκομικής Κέρκυρας, ο Άρης Μαυρομάτης με τα κουμκουάτ, ο Σπύρος Καλούδης της Corfu Beer, η οικογένεια Λαβράνου της Comeco με τα εξαίρετα αλλαντικά της Κέρκυρας – νούμπουλα -, και εκπρόσωποι των ζυμαρικών Pasta Corfu και της αλλαντοποιίας Μιχαλά.