Ανάδειξη νικητή του διαγωνισμού με έπαθλο διαμονή στο Katogi Averoff & Winery

Ξενοδοχείο Katogi Averoff - Μέτσοβο - Greek Gastronomy Guide
Dec 29 2016

Ανάδειξη νικητή του διαγωνισμού με έπαθλο διαμονή στο Katogi Averoff & Winery

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο τρίτος διαγωνισμός του Greek Gastronomy Guide. Η συμμετοχή ήταν και πάλι εξαιρετικά μεγάλη, όπως και η αγάπη σας για το Μέτσοβο και το Katogi Averoff Hotel & Winery μέλους των Aria hotels και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με περισσότερες προσφορές γαστρονομίας.

Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του διαγωνισμού με έπαθλο έπαθλο διαμονή στο Katogi Averoff & Winery, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με εκλεκτό Ελληνικό Πρωινό για το διάστημα από τις 08/01/2017 έως τις 31/03/2017 (εξαιρουμένων των Εορταστικών Περιόδων και των θεματικών Σαββατοκύριακων) έγινε σήμερα και η τυχερή είναι η κυρία Μαργαρίτα Ζαμπέλη. Συγχαρητήρια και καλή διαμονή!

Το Ξενοδοχείο – Οινοποιείο Katogi Averoff στο Μέτσοβο είναι ένα πρότυπο οινοτουριστικής μονάδας στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2008, με τη φιλοδοξία να συνδυάσει τον κόσμο του οίνου με την τέχνη και τη ζεστή φιλοξενία σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.

Η διακριτική πολυτέλεια και η σύγχρονη αισθητική χαρακτηρίζουν τους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ στοιχεία τοπικής παράδοσης αφομοιώνονται σε έναν αέρα μεσογειακής κομψότητας.

To οινοποιείο Κατώγι που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της χώρας και η περιήγησή του είναι μια μεγάλη απόλαυση.

 

<