Αναψυκτικά Λουξ, το καμάρι της Αχαΐας (βίντεο) - Greek Gastronomy Guide
Ιούν 08 2018

Αναψυκτικά Λουξ, το καμάρι της Αχαΐας (βίντεο)

Η Λουξ είναι σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών. Επισκεφτήκαμε την έδρα της εταιρείας στο Κεφαλόβρυσο Αχαΐας, όπου και ξεναγηθήκαμε και μάθαμε την ιστορία της.

Continue reading

Ιούν 05 2018

Κι όμως υπάρχουν ξενοδόχοι που το αντιλήφθηκαν

Την εβδομάδα που πέρασε, 1 με 3 Ιουνίου 2018, το Rodos Palace προσκάλεσε μια ομάδα δημοσιογράφων Τουρισμού και Γαστρονομίας για να γνωρίσει το abav2, ένα καινούριο concept φιλοξενίας του ξενοδοχείου. Το πρόγραμμα αυτό εγκαινίασε μια νέα άποψη για τη φιλοξενία, για εκείνους που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της αυθεντικής Ρόδου. Continue reading

Η λακάνη, το παραδοσιακό φαγητό της Ρόδου από τους Μαυρίκους! - Greek Gastronomy Guide
Ιούν 03 2018

Η λακάνη, το παραδοσιακό φαγητό της Ρόδου από τους Μαυρίκους!

Παραμονή των αγίων Αποστόλων στην Λίνδο όλα τα νοικοκυριά φτιάχναν τη λακάνη (Λεκάνη) και την τρώγαν οικογενειακώς ανήμερα. Μας την παρουσίασαν οι αδερφοί Μαυρίκοι, Δημήτρης και Μιχάλης, στο πανέμορφο σπίτι τους στη Λίνδο, στο πλαίσιο της ξενάγησης που έκανε η ξενοδόχος Μαρία Καμπουράκη σε ομάδα δημοσιογράφων, προκειμένου να γνωρίσουμε την Γαστρονομία και τα αξιοθέατα της Ρόδου. Continue reading

Μαΐ 29 2018

Yoleni’s Greek Gastronomy Center

Μετά από 5 χρόνια εξερεύνησης κάθε γωνιάς της Ελλάδας, η Yoleni’s είναι το κορυφαίο ελληνικό delicatessen στην ευρωπαϊκή και αμερικάνικη αγορά και έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 1000 προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από 150 αξιόλογους παραγωγούς, προβάλλει την αφρόκρεμα των ελληνικών γεύσεων σ’ όλον τον κόσμο.

Continue reading

Λέσχη Γαστρονομίας Λευκάδας, πρώτα βήματα - Greek Gastronomy Guide
Μαΐ 20 2018

H Λέσχη Γαστρονομίας Λευκάδας και τα πρώτα βήματά της

Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στην Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, η Λέσχη Γαστρονομίας Λευκάδας πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα “Γαστρονομία και Τουρισμός”. Καλεσμένοι της ομιλητές ήσαν η κ. Ξένη Γερνά, διευθύντρια ΙΕΚ Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Πίττας, δημιουργός του Greek Gastronomy Guide, και ο Κώστας Μουζάκης, σεφ και πρόεδρος της λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής. Continue reading

Μαΐ 17 2018

Lemnos Philema 2018 – Eκδήλωση στον πολυχώρο Υoleni’s

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 έγινε στον πολυχώρο του Κέντρου Ελληνικής Γαστρονομίας Yoleni‘s η εκδήλωση “Press Event: Meet Lemnos Philema“. Μια εκδήλωση παρουσίασης του Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου Lemnos Philema 2018 το οποίο διοργανώνουν στη Λήμνο ο πολυχώρος «Αποθήκη» σε συνεργασία με το Taste Lemnos και το Lemnos Wine Trails, για δεύτερη συνεχή χρονιά στις 27-29 Ιουλίου 2018. Continue reading

Απρ 30 2018

Delicious Milos – Γιορτή της μηλέικης γαστρονομίας

Στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Σιδεριανού, που γιορτάζει στις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα της μετάστασης του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου με μεγάλο πανηγύρι και στο οποίο συμμετέχουν πιστοί από τη Μήλο, αλλά και από τα γειτονικά νησιά, έγινε η παρουσίαση του πλούτου της μηλέικης κουζίνας σε εκπροσώπους του τύπου της γαστρονομίας. Continue reading

Απρ 29 2018

Εκπαιδευτικό σεμινάριο των Γαστρονομικών Προορισμών στην Τήνο

Στην Τήνο πραγματοποιήθηκε στις 26-4-2018  εκπαιδευτικό σεμινάριο, στο πλαίσιο του έργου «Γαστρονομικοί Προορισμοί».

Το εν λόγω έργο, είναι μια σύμπραξη του ΣΕΤΕ, ΙΝΣΕΤΕ, Μarketing Greece και Greek Gastronomy Guide και  έχει ως σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος πιλοτικών προορισμών μέσα από τη γαστρονομία. Continue reading

error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!