Η Μαρία Παναγάκου στο πέτρινό της αρχοντικό στον Κότρωνα διατηρεί το εστιατόριο “Γεύσεις εν πλω”, δουλεύει ασταμάτητα και τον χειμώνα όταν ερημώνει η Μάνη. Χρησιμοποιώντας ντόπια υλικά προσφέρει τις συνταγές της περιοχής (πίτες τραβηχτές, σύγκλινο, ελαιόλαδο, άγρια χόρτα αλλά και ψάρια και θαλασσινά) αλλά και άλλες πιο ψαγμένες (ριζότο με μελάνι σουπιάς, γαριδομακαρονάδες, πίτσα Μάνης με σύγκλινο) και βαστάει σαν Ακρίτας την τιμή της λακωνικής γαστρονομίας (ακολουθεί σε λίγες μέρες εκτενέστερη περιγραφή).
Nov 22 2016