ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΗΛΙΟΥ - ΒΟΛΟΥ
Οι επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου της γαστρονομίας (αγροτικός τομέας- μεταποίηση-εστίαση-φιλοξενία) συνεργάστηκαν και οργανώθηκαν στην Γαστρονομική Κοινότητα Πηλίου – Βόλου. Στόχος τους η καταγραφή της ποιοτικής γαστρονομικής προσφοράς, η παράλληλη συγκροτημένη σύνδεση του Τουρισμού με τον Γαστρονομικό Πολιτισμό του Πηλίου και του Βόλου και η ανάδειξή της σε έναν Γαστρονομικό και Οινικό Προορισμό, μέλος του προγράμματος Gastronomy and Wine Tourism in Greece.
ΤΟΠΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΚΑΦΕΝΕΙΑ