ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΥ
Οι επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου της γαστρονομίας (αγροτικός τομέας-μεταποίηση-εστίαση-φιλοξενία) συνεργάστηκαν και οργανώθηκαν στη Γαστρονομική Κοινότητα της Ρόδου. Στόχος τους η καταγραφή της ποιοτικής γαστρονομικής προσφοράς, η παράλληλη συγκροτημένη σύνδεση του Τουρισμού με τον Γαστρονομικό Πολιτισμό των Δωδεκανήσων και η ανάδειξη της Ρόδου σε έναν Γαστρονομικό και Οινικό Προορισμό, μέλος του προγράμματος Gastronomy and Wine Tourism in Greece.
ΤΟΠΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ