Ο νικητής του 2ου Διαγωνισμού για το Πανδοχείο Ανέμη στα Ζαγόρια το καλοκαίρι

Ξενώνας Ανέμη - Κάτω Πεδινά, Ζαγόρι - Greek Gastronomy Guide
Νοέ 08 2016

Ο νικητής του 2ου Διαγωνισμού για το Πανδοχείο Ανέμη στα Ζαγόρια το καλοκαίρι

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο δεύτερος διαγωνισμός του Greek Gastronomy Guide. Η συμμετοχή ήταν και πάλι πολύ μεγάλη, όπως η αγάπη σας για τα Ζαγοροχώρια και το Πανδοχείο Ανέμη και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με περισσότερες προσφορές γαστρονομίας.

Η Λίλα Ελευθερία Τσάτση, η ιδιοκτήτης της Ανέμης, έχει παραχωρήσει ως έπαθλο και δεύτερη παραμονή στο ξενοδοχείο της, λέγοντάς μας:

“Συγκινήθηκα από το ενδιαφέρον. Τα Ζαγοροχώρια όμως δεν είναι μοναχά χειμερινός Τουρισμός. Τα Ζαγοροχώρια είναι πανέμορφα και τους 12 μήνες του χρόνου. Σας προσκαλώ και το καλοκαίρι, να απολαύσετε τη δροσιά και τα πλούτη της ηπειρώτικης φύσης”.

Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή έγινε σήμερα και ο μεγάλος νικητής που κερδίζει μια τριήμερη παραμονή στο Πανδοχείο Ανέμη στα Κεντρικά Ζαγοροχώρια είναι η κυρία Ηρώ Τσιμπρή. Συγχαρητήρια και καλή διαμονή!

Το Πανδοχείο Ανέμη στα Κάτω Πεδινά, είναι ένα δοχείο ζωής, ένας φιλόξενος χώρος με μια ανεξήγητη μαγεία και μια απίστευτη οικειότητα.

Εδώ το ηπειρωτικό παραδοσιακό στυλ ανταμώνει το διεθνές ethnik, την σύγχρονη τέχνη, την arte pauvera και το προσωπικό ύφος του Παύλου και της Λίλας.

Τα ξύλινα πατώματα, οι πέτρινοι τοίχοι, οι περίτεχνες στέγες παντρεύονται με τις ανακυκλωμένες μεταλλικές κατασκευές, τους πίνακες ζωγραφικής, τις μασίνες, τα εντυπωσιακά πλακάκια της κουζίνας με τις κόκκινες κρεμασμένες πιπεριές. Βιβλία και δίσκοι αραδιασμένοι παντού, μια κιθάρα σε μια γωνιά, ενώ στον όροφο ένας πολύχρωμος πανέμορφος αργαλειός…

Βέβαια η κορύφωση της διαμονής στην Ανέμη, είναι όταν η οικοδεσπότης Λίλα Ελευθερία Τσάτση κάνει μαθήματα παρασκευής της κασιόπιτας

<
error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!