20 σεφ μιλούν για τη ζωή τους και την ελληνική κουζίνα

20 σεφ μιλούν για τη ζωή τους και την ελληνική κουζίνα - Greek Gastronomy Guide
Oct 03 2017

20 σεφ μιλούν για τη ζωή τους και την ελληνική κουζίνα

20 σεφ μιλούν για τη ζωή τους και την ελληνική κουζίνα. Μήνα με τον μήνα, γνωρίζαμε τους σεφ της χώρας μας και συγκεντρώσαμε όλες τις συνεντεύξεις τους.

Δείτε τα πορτραίτα των σεφ πατώντας εδώ!

3 πρωτοπόροι-πιονέρηδες που άνοιξαν από το 1990 τους δρόμους της ελληνικής κουζίνας, 5 γυναίκες σεφ, κάποιοι ώριμοι και καταξιωμένοι και κάποιοι άλλοι νεότεροι, αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχοι, απαντούν στα ερωτήματά μας.

Τις παιδικές τους αναμνήσεις, το αγαπημένο φαγητό της νιότης, πότε συνειδοποίησαν ότι θα γίνουν μάγειροι, τις σημαντικές στιγμές της ζωής τους, τα πιάτα τους που “έγραψαν” και φυσικά τις απόψεις τους για την ελληνική κουζίνα.

Καθοριστικός μοχλός στην ανάπτυξη της τοπικής γαστρονομίας οι μάγειρες και σεφ, ακροβολισμένοι σ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, χρησιμοποιούν τοπικά υλικά, αξιοποιούν ντόπιες συνταγές και με τις δημιουργίες τους λειτουργούν ως γαστρονομικοί πρεσβευτές της.

Τους ευχαριστούμε όλους!

<