Κερδίστε 4 ημέρες διαμονή στα Ζαγοροχώρια

Ξενώνας Ανέμη - Κάτω Πεδινά, Ζαγόρι - Greek Gastronomy Guide
Οκτ 11 2016

Κερδίστε 4 ημέρες διαμονή στα Ζαγοροχώρια

Έχοντας σε δυο μήνες τα πρώτα μας γενέθλια, το Greek Gastronomy Guide – που δημιουργήθηκε για να μας γνωρίσει την Ελλάδα της δημιουργίας – θέλοντας να κάνει δώρα στους φίλους του, προκηρύσσει μικρούς διαγωνισμούς με κληρώσεις. Οι νικητές ως έπαθλο θα κερδίζουν παραμονές σε ξενώνες, γεύματα σε εστιατόρια και ταβέρνες, εκδρομές, προϊόντα και τρόφιμα ποιότητας από παραγωγούς και επιχειρήσεις που συμπεριλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας.

Νέοι άνθρωποι κυρίως – αλλά και αναγνωρισμένες επιχειρήσεις – που διακρίνονται γιά την εμμονή τους στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας ως εργαλείο για την ανάπτυξη αλλά και την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Την αρχή την κάνουμε με μια τετραήμερη παραμονή στο Πανδοχείο Ανέμη στα Κεντρικά Ζαγοροχώρια.

Το Πανδοχείο Ανέμη στα Κάτω Πεδινά, είναι ένα δοχείο ζωής, ένας φιλόξενος χώρος με μια ανεξήγητη μαγεία και μια απίστευτη οικειότητα.

Εδώ το ηπειρωτικό παραδοσιακό στυλ ανταμώνει το διεθνές ethnik, την σύγχρονη τέχνη, την arte pauvera και το προσωπικό ύφος του Παύλου και της Λίλας.

Τα ξύλινα πατώματα, οι πέτρινοι τοίχοι, οι περίτεχνες στέγες παντρεύονται με τις ανακυκλωμένες μεταλλικές κατασκευές, τους πίνακες ζωγραφικής, τις μασίνες, τα εντυπωσιακά πλακάκια της κουζίνας με τις κόκκινες κρεμασμένες πιπεριές. Βιβλία και δίσκοι αραδιασμένοι παντού, μια κιθάρα σε μια γωνιά, ενώ στον όροφο ένας πολύχρωμος πανέμορφος αργαλειός…

Βέβαια η κορύφωση της διαμονής στην Ανέμη, είναι όταν η οικοδεσπότης Λίλα κάνει μαθήματα παρασκευής της κασιόπιτας

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 11/10/2016 και λήγει 23-10-2016 και ο νικητής μπορεί να κάνει χρήση του επάθλου από την 1-11-2016 έως 31-3-2017 πλην των εορτών σε συνεννόηση με το πανδοχείο. Κατόπιν κλήρωσης ένας τυχερός θα κερδίσει τη δωρεάν διαμονή στο Πανδοχείο Ανέμη. Ο τυχερός θα ενημερωθεί μέσω facebook στο inbox του.

Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό μας, προχωρήστε στα ακόλουθα απλά βήματα:

1) Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα του Greek Gastronomy Guide στο Facebook πατώντας «Μου αρέσει»(like)

2) Γραψτε ένα σχόλιο (comment) στο facebook post του Διαγωνισμού σχετικό με τα Ζαγοροχώρια

3) Κοινοποιήστε (share) το facebook post του Διαγωνισμού

error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!