Κερδίστε 3 ημέρες διαμονή στα Ζαγοροχώρια το καλοκαίρι

Ξενώνας Ανέμη - Κάτω Πεδινά, Ζαγόρι - Greek Gastronomy Guide
Οκτ 26 2016

Κερδίστε 3 ημέρες διαμονή στα Ζαγοροχώρια το καλοκαίρι

Το Greek Gastronomy Guide προχωρά και στον 2ο διαγωνισμό του με έπαθλο 3 ημέρες διαμονή στο Πανδοχείο Ανέμη στα Κεντρικά Ζαγοροχώρια τους καλοκαιρινούς μήνες, από Μάιο έως Σεπτέμβριο.

Η Λίλα Ελευθερία Τσάτση, η ιδιοκτήτης της Ανέμης, ξαφνιάστηκε ευχάριστα από τους περίπου 500 αναγνώστες που συμμετείχαν στον 1ο μας διαγωνισμό και παραχωρεί, λοιπόν, και δεύτερη παραμονή στο ξενοδοχείο της, λέγοντάς μας:

“Συγκινήθηκα από το ενδιαφέρον. Τα Ζαγοροχώρια όμως δεν είναι μοναχά χειμερινός Τουρισμός. Τα Ζαγοροχώρια είναι πανέμορφα και τους 12 μήνες του χρόνου. Σας προσκαλώ και το καλοκαίρι, να απολαύσετε τη δροσιά και τα πλούτη της ηπειρώτικης φύσης”.

Το Πανδοχείο Ανέμη στα Κάτω Πεδινά, είναι ένα δοχείο ζωής, ένας φιλόξενος χώρος με μια ανεξήγητη μαγεία και μια απίστευτη οικειότητα.

Εδώ το ηπειρωτικό παραδοσιακό στυλ ανταμώνει το διεθνές ethnik, την σύγχρονη τέχνη, την arte pauvera και το προσωπικό ύφος του Παύλου και της Λίλας.

Τα ξύλινα πατώματα, οι πέτρινοι τοίχοι, οι περίτεχνες στέγες παντρεύονται με τις ανακυκλωμένες μεταλλικές κατασκευές, τους πίνακες ζωγραφικής, τις μασίνες, τα εντυπωσιακά πλακάκια της κουζίνας με τις κόκκινες κρεμασμένες πιπεριές. Βιβλία και δίσκοι αραδιασμένοι παντού, μια κιθάρα σε μια γωνιά, ενώ στον όροφο ένας πολύχρωμος πανέμορφος αργαλειός…

Βέβαια η κορύφωση της διαμονής στην Ανέμη, είναι όταν η οικοδεσπότης Λίλα κάνει μαθήματα παρασκευής της κασιόπιτας.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 26/10/2016 και λήγει στις 2/11/2016 και ο νικητής μπορεί να κάνει χρήση του επάθλου από Μάιο έως Σεπτέμβριο του 2017 πλην των εορτών σε συνεννόηση με το πανδοχείο. Κατόπιν κλήρωσης ένας τυχερός θα κερδίσει τη δωρεάν διαμονή στο Πανδοχείο Ανέμη. Ο τυχερός θα ενημερωθεί μέσω facebook στο inbox του.

Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό μας, προχωρήστε στα ακόλουθα απλά βήματα:

1) Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα του Greek Gastronomy Guide στο Facebook πατώντας “Μου αρέσει”(like)

2) Γραψτε ένα σχόλιο (comment) στο facebook post του Διαγωνισμού σχετικό με τα Ζαγοροχώρια

3) Κοινοποιήστε (share) το facebook post του Διαγωνισμού

Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε το email σας για να λαμβάνετε το τακτικό Newsletter του Greek Gastronomy Guide.


<
error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!