Δυναμική παρουσία της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στην έκθεση ANUGA

Νοέ 23 2017

Δυναμική παρουσία της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στην έκθεση ANUGA

Με σύνθημα Epiros the most award-winning feta in the world,  εταιρεία ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είχε και φέτος δυναμική παρουσία στην 34η ANUGA της Γερμανίας, τη Νο1 εμπορική έκθεση τροφίμων στον κόσμο, παρουσιάζοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων που απευθύνονται στις αγορές του εξωτερικού.

 

Με αιχμή του δόρατος την Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ, που η γεύση της έχει ήδη κατακτήσει τους καταναλωτές σε πολλές ξένες αγορές και έχει λάβει σημαντικά βραβεία σε διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς,

το μοναδικό Ταλαγάνι, το παραδοσιακό τυρί σχάρας, σε δυο τύπους φυσικό και καπνιστό, όπως επίσης και συγκεκριμένα προϊόντα προσαρμοσμένα αποκλειστικά στις απαιτήσεις των καταναλωτών του εξωτερικού, όπως το Σαγανάκι από Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ και τη φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ σε κύβους (έτοιμη για σαλάτες) σε νέα πρακτική και καινοτόμα συσκευασία.

Οι εξαγωγές αποτελούν στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, με τα προϊόντα της να βρίσκονται πλέον κυριολεκτικά στις 5 ηπείρους. Η στρατηγική της εταιρείας στο εξωτερικό συνδέεται άμεσα με τη γενικότερη προώθηση της Ελληνικής/μεσογειακής κουζίνας, με την εκπαίδευση του καταναλωτή στις δατροφικές και γευστικές αξίες των ελληνικών τυριών, αλλά και με τη γνωριμία τους με άλλα τυριά ΠΟΠ, εκτός της φέτας. Αξίζει μάλιστα   να σημειωθεί ότι η ΗΠΕΙΡΟΣ διαθέτει ήδη θυγατρικές στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ, προκειμένου να διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα τη δραστηριότητά της σε αυτές τις σημαντικές αγορές.

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και είναι μεγάλη μας τιμή που είναι ο θεματικός υποστηρικτής του greekgastronomyguide, στην κατηγορία του εθνικού προϊόντος της φέτας και βρίσκεται στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο όπου στις ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις,  επεξεργάζεται ετησίως περίπου 27.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος.

Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η «Φέτα Π.Ο.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ», η «Φέτα Π.Ο.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ με Λιγότερο Αλάτι», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Μαλακή», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ», το «Γιδοτύρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Οικογενειακό», η «Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ», η «Γραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», η «Κεφαλογραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Κεφαλοτύρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Μανούρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Ανθότυρο ΗΠΕΙΡΟΣ» και άλλα.

 

 

 

 

<
error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!