Νέα τιμητική διάκριση για το Gaea Fresh

Νοέ 13 2017

Νέα τιμητική διάκριση για το Gaea Fresh

Ο παγκόσμιος οδηγός των κορυφαίων εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων του κόσμου Flos Olei, συμπεριέλαβε το Gaea Fresh στην έκδοση του 2018 για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η εταιρεία GAEA για 3η συνεχή χρονιά κατακτά μία θέση στον διεθνούς φήμης κατάλογο των κορυφαίων εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων, με το πολυβραβευμένο και καινοτόμο GAEA FRESH.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Flos Olei, στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου σε διεθνές επίπεδο και παράλληλα συμβάλλει στη διάδοση της υψηλής ποιότητας.

Πρόκειται για ένα ομαδικό έργο στην συγκεκριμένη κατηγορία με επικεφαλής τον Marco Oreggia, δημοσιογράφο και γευσιγνώστη, καθώς και ένα γκρουπ ειδικών στον χώρο έχοντας σαν στόχο να αξιολογήσουν το κάθε προϊόν ξεχωριστά, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανονισμούς.

Εξαιτίας της εξαιρετικά λεπτομερούς και ποιοτικής δουλειάς που προηγείται, ο κατάλογος Flos Olei είναι ο πρώτος και μοναδικός κατάλογος διεθνούς εμβέλειας αποκλειστικά αφιερωμένος στους καλύτερους παραγωγούς στον κόσμο, που παράλληλα αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της γαστρονομίας και του καλού φαγητού.

Νιώθουμε ιδιαίτερη περηφάνια που για 2η χρονιά μετά το 2016 το GAEA FRESH ξεχωρίζει στον κατάλογο Flos Olei για το 2018 σε συνέχεια της περυσινής διάκρισης με το ESTATE VRANAS.

<
error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!