Ο προορισμός είναι η αφορμή

Greek Gastronomy Guide
Αυγ 31 2017

Ο προορισμός είναι η αφορμή

Μπορεί ένας δρόμος να προσφέρει γευστικές συγκινήσεις, φρέσκα ντόπια προϊόντα, οινικές εξερευνήσεις και δεκάδες αφορμές για παρακάμψεις και εκδρομές; Η Ολυμπία Οδός μπορεί!

Σε συνεργασία με την ιστοσελίδα www.greekgastronomyguide.gr και τον έμπειρο δημιουργό της Γιώργο Πίττα, προτείνει σε όσους διασχίζουν αυτή την οδό εκδρομές στη βόρεια Πελοπόννησο, οι οποίες περιλαμβάνουν χωριά, αξιοθέατα, εστιατόρια, οινοποιεία και πολλά άλλα.

O Οδηγός Ελληνικής Γαστρονομίας είναι μια ιστοσελίδα που έχει σκοπό να ενημερώσει τους επισκέπτες της Ελλάδας, για όλες τις αξίες και τα αγαθά του γαστρονομικού μας πολιτισμού.

Ο προορισμός είναι η αφορμή - Greek Gastronomy Guide

Οι περιοχές που διατρέχει ο αυτοκινητόδρομος της Ολυμπίας Οδού διαθέτουν ένα μεγάλο πλούτο γαστρονομικών αγαθών και στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η ανάδειξή τους κατά τον καλύτερο τρόπο. Από την Ελευσίνα ως την Πάτρα, θα συναντήσει κανείς αρχαιολογικά μνημεία, ιστορικά χωριά, μικρές βιοτεχνίες που παράγουν αγνά προϊόντα, μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που συνεχίζουν τις παραδόσεις αιώνων.

Στις παραλίες θα βρει κανείς οικογενειακές ταβέρνες με ψαρικά και θαλασσινά, ενώ στα χωριά που βρίσκονται στα πανέμορφα και μυθικά βουνά Ζήρεια, Χελμός, Παναχαϊκό και Ερύμανθος θα δοκιμάσει διαλεχτά κρέατα στην ψησταριά, ντόπια ζυμαρικά και εξαίρετες πίτες.

(από το σχετικό αφιέρωμα στο Γαστρονόμο)

<
error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!