Ο νικητής του Διαγωνισμού για το Πανδοχείο Ανέμη στα Ζαγόρια

Ξενώνας Ανέμη - Κάτω Πεδινά, Ζαγόρι - Greek Gastronomy Guide
Οκτ 25 2016

Ο νικητής του Διαγωνισμού για το Πανδοχείο Ανέμη στα Ζαγόρια

Ο πρώτος μας διαγωνισμός μόλις ετελείωσε. Το ενδιαφέρον των φίλων μας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Το ίδιο και η αγάπη τους για τα Ζαγοροχώρια. Μα και το Πανδοχείο Ανέμη ξαφνιάστηκε από τους περίπου 500 αναγνώστες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Η Λίλα Ελευθερία Τσάτση, η ιδιοκτήτης της Ανέμης, παραχωρεί και δεύτερη παραμονή στο ξενοδοχείο της, λέγοντάς μας:

“Συγκινήθηκα από το ενδιαφέρον. Τα Ζαγοροχώρια όμως δεν είναι μοναχά χειμερινός Τουρισμός. Τα Ζαγοροχώρια είναι πανέμορφα και τους 12 μήνες του χρόνου. Σας προσκαλώ και το καλοκαίρι, να απολαύσετε τη δροσιά και τα πλούτη της ηπειρώτικης φύσης”.

Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του πρώτου διαγωνισμού του Greek Gastronomy Guide έγινε σήμερα το πρωί και ο μεγάλος νικητής που κερδίζει μια τετραήμερη παραμονή στο Πανδοχείο Ανέμη στα Κεντρικά Ζαγοροχώρια είναι η κυρία Βάσω Μαγνήσαλη. Συγχαρητήρια και καλή διαμονή!

Το Πανδοχείο Ανέμη στα Κάτω Πεδινά, είναι ένα δοχείο ζωής, ένας φιλόξενος χώρος με μια ανεξήγητη μαγεία και μια απίστευτη οικειότητα.

Εδώ το ηπειρωτικό παραδοσιακό στυλ ανταμώνει το διεθνές ethnik, την σύγχρονη τέχνη, την arte pauvera και το προσωπικό ύφος του Παύλου και της Λίλας.

Τα ξύλινα πατώματα, οι πέτρινοι τοίχοι, οι περίτεχνες στέγες παντρεύονται με τις ανακυκλωμένες μεταλλικές κατασκευές, τους πίνακες ζωγραφικής, τις μασίνες, τα εντυπωσιακά πλακάκια της κουζίνας με τις κόκκινες κρεμασμένες πιπεριές. Βιβλία και δίσκοι αραδιασμένοι παντού, μια κιθάρα σε μια γωνιά, ενώ στον όροφο ένας πολύχρωμος πανέμορφος αργαλειός…

Βέβαια η κορύφωση της διαμονής στην Ανέμη, είναι όταν η οικοδεσπότης Λίλα κάνει μαθήματα παρασκευής της κασιόπιτας

<
error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!