Η PHILIPPOS HELLENIC GOODS μεγαλώνει και λανσάρει νέα προϊόντα

Νέα προϊόντα της PHILIPPOS HELLENIC GOODS
Δεκ 19 2016

Η PHILIPPOS HELLENIC GOODS μεγαλώνει και λανσάρει νέα προϊόντα

Η PHILIPPOS HELLENIC GOODS, εταιρία που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ποιοτικών Ελληνικών προϊόντων μέσω gourmet καταστημάτων και του ηλεκτρονικού καταστήματός τους, είχε μια χρονιά ανάπτυξης και καινοτομίας το 2016.

Κατά το τέλος του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, προστέθηκαν νέα προϊόντα στα τρία εξαιρετικά παρθένα Premium Ελαιόλαδα CLASSIC, DELICATE και ΒΙΟ σε 500ml γυάλινο μπουκάλι και μεταλλικό δοχείο 3L. Η σειρά Greek Land Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο διαθέσιμο σε χαμηλότερη τιμή, σε 250, 500 και 750 ml γυάλινο μπουκάλι και μεταλλικό δοχείο 5L. Η σχέση ποιότητας – τιμής και η επιλογή των διαφόρων μεγεθών συσκευασίας την καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστική για μεγάλες οικογένειες και εστιατόρια που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν νόστιμα, φυσικά προϊόντα στην κουζίνα τους.

Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν Ελιές Καλαμών, ένα από τα πλέον γνωστά ελληνικά προϊόντα ανά τον κόσμο, και τα Φιστίκια Αίγινας ΠΟΠ, τα οποία αγαπούν πολύ οι Έλληνες και οι ξένοι γνώστες. H PHILIPPOS HELLENIC GOODS προσφέρει Ελιές Καλαμών και Φιστίκι Αιγίνης ΠΟΠ, σε αλατισμένη και μή αλατισμένη έκδοση, σε γκουρμέ κουτιά, ειδικά σχεδιασμένα για να ακολουθήσουν την αισθητική αντίληψη του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου PHILIPPOS Premium.

(Νέα προϊόντα της PHILIPPOS HELLENIC GOODS)

Όλα τα προϊόντα PHILIPPOS Premium συνδυάζονται κομψά στo tailor-made κουτί δώρου. Το κουτί δώρου έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Η επιλογή του υλικού, συνδυάζει την φυσική, υγιεινή αξία του προϊόντος με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την αισθητική. Η έννοια αυτή φαίνεται να εκτιμάται από τους καταναλωτές και το κουτί δώρου χαίρει θερμής υποδοχής από την ελληνική και διεθνή αγορά.

Παράλληλα, η PHILIPPOS HELLENIC GOODS διεισδύει και εδραιώνεται σε νέες αγορές εκτός από τις παραδοσιακές για τα ελληνικά προϊόντα, όπως η Ευρώπη και οι ΗΠΑ, άλλες είναι πιο απρόσμενες, όπως η Ταϊβάν και η Μιανμάρ.

Κατά τη γνώμη του Philippe Poli, ιδρυτή της PHILIPPOS HELLENIC GOODS, αυτή η προοδευτική επιτυχία δείχνει τον τρόπο για να εισέλθουν στις διεθνείς αγορές τα ελληνικά προϊόντα: προϊόντα υψηλής αξίας και επαγγελματική προσέγγιση. Αυτές είναι οι πτυχές που δίνουν στα ελληνικά προϊόντα τη θέση που τους αξίζει και προωθούν τον Μεσογειακό τρόπος ζωής.

Νέα προϊόντα της PHILIPPOS HELLENIC GOODS

www.philipposhg.gr

<
error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!