Συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Συνεργασία με το Αεροδρόμιο Αθηνών - Greek Gastronomy Guide
Αυγ 01 2016

Συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

H ιστοσελίδα μας greekgastronomyguide.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να ενημερώσει τους επισκέπτες της για όλες τις αξίες και τα αγαθά του γαστρονομικού μας πολιτισμού.

Τόποι και τοπία, προϊόντα και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, δρώμενα και τελετουργίες, αγορές και επιχειρηματικότητα, γεύσεις, συνταγές και τοπικές κουζίνες, παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε ο κάθε τόπος να εμφανίζεται ως γαστρονομικός προορισμός, ενώ ταυτόχρονα προβάλλονται όσο το δυνατόν καλύτερα οι Έλληνες δημιουργοί κάθε κλάδου.

H προβολή των καλών παραδειγμάτων είναι η σταθερή μας φιλοσοφία, απ’ όπου και αν προέρχονται αυτά.

Είτε πρόκειται για εστιατόρια εμβληματικών ξενοδοχείων, όπως του GB Roof Garden Restaurant ή το Τudor Hall του Κing George, είτε ταπεινά ταβερνάκια στην άκρη της γης όπως η ταβέρνα του Ντουνιά στα Λευκά Όρη ή της Λίντας στην Αστυπαλιά, είτε πρόκειται για μεγάλες επιχειρήσεις με σημαντικές εξαγωγές όπως είναι το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ή το Μέλι Αττική είτε για μικροπαραγωγούς όπως το οικοτεχνικό τυροκομείο της Αγγέλας Ρουγγέρη στην Τήνο που φτιάχνει το ιδιαίτερο καρίκι, στόχος μας είναι η ανάδειξη όλων αυτών που τιμούν την χώρα με την ποιοτική δουλειά τους προβάλλοντας παράλληλα τον πλούτο της ελληνικής γαστρονομίας.

Για τον λόγο αυτό έχουμε χαράξει μια πολιτική συνεργασιών με έντυπα, περιοδικά, ή ιστοσελίδες που αποσκοπούν στην ακόμα καλύτερη προώθηση του υλικού που διαθέτουμε.

Στην Αθήνα συνεργαζόμαστε συστηματικά με την Athens Voice, την Ηuffington Post, το Αthens Insider, ενώ έχουμε σποραδικές συνεργασίες και με άλλα μέσα, που επιχειρούμε να τις ενδυναμώσουμε.

Στους λοιπούς τουριστικούς προορισμούς συνεργαζόμαστε με πολλά τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, που αναπαράγουν άρθρα που αφορούν την περιοχή τους, ενώ τα Οδοιπορικά μας στην Ελλάδα (Λέσβος, Κέρκυρα, Νάξος, Δράμα, Μύκονο, κλπ.) με τα αντίστοιχα links προβάλλονται από το σύνολο των τοπικών ΜΜΕ.

Κάθε μήνα αποστέλλουμε και ένα newsletter για να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για τις δράσεις μας και τα ταξίδια μας.

Τα άρθρα μας μεταφράζονται από άξιους επιμελητές, έτσι ώστε κτίζεται παράλληλα και η αγγλική εκδοχή της ιστοσελίδας, γεγονός που θα μας οδηγήσει και σε διεθνείς συνεργασίες.

Η συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, είναι μια πολύ τιμητική στιγμή για εμάς, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία στο περιοδικό 2board, ένα τόσο ευρείας αποδοχής, κυκλοφορίας και υψηλού γούστου έντυπο, να παρουσιάζουμε ό,τι καλύτερο διαθέτουμε.

Στο τεύχος του 2board Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου 2016 ξεκινήσαμε δειλά με ένα μικρό αφιέρωμα στην Αθηναϊκή Ταβέρνα.

Στο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2016 «ξεσπαθώσαμε» με 14 σελίδες υλικού που προέρχεται από αποσπάσματα άρθρων της ιστοσελίδας μας και συμπεριελάμβανε ολοσέλιδα αφιερώματα στους θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας, στα αρχοντικά της Πάτμου, στο καφενείο μύθος του Σκουλά στα Ανώγεια, στο πανηγύρι του Σταυρού στη Δονούσα, στο μουσείο Λαϊκού Πολιτισμού του Αιγαίου στο ξενοδοχείο Lefkes Village στην Πάρο.

Στο αφιέρωμα “Ελληνικό καλοκαίρι στο πιάτο” παρουσιάζονται οι παρακάτω ταβέρνες:

Η Χριστιάνα, ο Χάλαρης, o Γιαννάκος στην Πάρο, ο Λευτέρης της Απείρανθου, η χασαποταβέρνα του Κλουβάτου (Βασιλαρακιού), η θρυλική Αξιώτισσα, ο Χάρης, ο Σπύρος και η Ματίνα στη Νάξο, η Σκάλα, το Κρινάκι, η Σπηλιά του Νικόλα στην Σαντορίνη, η Μαρίνα, ο Φόρος, η Ωγνίστρα στην Κέρκυρα, η Μέλισσα (Μαύρος) στα Κουφονήσια, το Μπαλκόνι στη Πάτμο, το καφε-μεζεδοπωλείο Ερμής κι ο Αντώνης στο Καγιάνι της Μυτιλήνης, το κουτούκι της Ελένης στην Τήνο και το Αγνάντι στο Κτικάδο, η Μαρίτσα και οι Μουριές στην Σκύρο.

Μ’ όλες αυτές τις ενέργειες και με άλλες που θα σας κοινοποιήσουμε προσεχώς, πιστεύουμε ότι υπηρετούμε όσο πιο πιστά και με πείσμα την φιλοσοφία μας, δηλαδή να γίνουμε ένας σημαντικός πόλος ανάδειξης της ελληνικής γαστρονομίας, σε όλο της το εύρος.

<
error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!