ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ

Οι παραγωγοί, οι “δημιουργοί της υπαίθρου”, είναι οι άνθρωποι, οι περισσότεροι με ατομικές, οικογενειακές αλλά και με μεγαλύτερες (και καμιά φορά πολύ μεγάλες) επιχειρήσεις, που δίνουν στην πράξη την απάντησή τους στα καλέσματα των καιρών. Μόνοι τους, με ελάχιστη βοήθεια από τους κρατικούς θέσμους, αντιμέτωποι με την μέγγενη της γραφειοκρατίας και την αδιαφορία των φορέων, παλεύουν στις πιο αντίξοες συνθήκες και κερδίζουν μάχες της εγχώριας αγοράς, όμως πολύ συχνά και την αναγνώριση των ξένων. Ταυτόχρονα είναι αυτοί που αναζωογονούν τη μητέρα γη με τις δραστηριότητές τους και αναπτύσσουν την οικονομία της περιφέρειας.

Νέοι, σπουδαγμένοι οι περισσότεροι, ταυτόχρονα παραγωγοί, μεταποιητές και έμποροι, δημιουργούν το νέο πρότυπο επιχειρηματία που με αγάπη για τον τόπο τους, σεβασμό στο περιβάλλον, μεράκι για τη δουλειά τους, επιμονή στην ποιότητα και πίστη στην αξία των προϊόντων τους κτίζουν την εικόνα της σύγχρονης ελληνικής επιχειρηματικότητας στον χώρο της υπαίθρου.

Eίναι αυτοί που με τη δουλειά τους κάνουν περήφανους τους συμπατριώτες τους και προκαλούν το ενδιαφέρον των ξένων, προβάλλοντας μια διαφορετική εικόνα της Ελλάδας από αυτή που εμφανίζεται συνήθως. Ένα μικρό ιστορικό του καθενός, τα προϊόντα του, η παραγωγή του, κάποια στοιχεία από τη συνταγή επιτυχίας του και οι προοπτικές του, συμπληρώνουν την παρουσίαση τους.

Επιλέξτε από το μενού την περιοχή που σας ενδιαφέρει με τους παραγωγούς της  ή πλοηγηθείτε στην παρουσίαση παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!