To Ελληνικό Πρωινό του Κυρίμαι

To Ελληνικό Πρωινό του Κυρίμαι - Γερολιμένας - Greek Gastronomy Guide
Oct 30 2016

To Ελληνικό Πρωινό του Κυρίμαι

Eίναι μερικές φορές που όσο αναλώνεται κανείς στα τρέχοντα, δεν έχει τον χρόνο να αποστασιοποιηθεί και να κοιτάξει λίγο πίσω του τα ίχνη που αφήνει. Βλέποντας το Ελληνικό Πρωινό του Κυρίμαι και αντικρύζοντας και το σχετικό σήμα του Ξ.Ε.Ε. αναρτημένο εκεί κοντά, πρέπει να ομολογήσω ότι ένιωσα υπερήφανος.

Το Ελληνικό Πρωινό, μια ιδέα που ξεκίνησε σαν όραμα, είναι τώρα ένα γερό brand αλλά και μια καθημερινή πραγματικότητα σε 800 ξενοδοχεία όλης της Ελλάδας.

Στο ξενοδοχείο Kyrimai, στον Γερολιμένα, το Ελληνικό Πρωινό ήταν εντυπωσιακό, κάθε μέρα με νέες προτάσεις όπου η μανιάτισσα σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου «κεντούσε».

Εκτός των τυπικών ντόπιων μελιών, μαρμελάδων, λαδιών, γιαουρτιών, ψωμιών, τυριών και αλλαντικών (σφέλλα, σύγκλινο, λουκάνικο) την καρδιά μας κέρδισαν οι ατομικές χωριάτικες σαλάτες (νόστιμες καθαρισμένες ντομάτες στο ζουμί τους και σε ντόπιο λάδι, με αποξηραμένες ντομάτες, κάππαρη και κρίθινο παξιμάδι), οι τραβηχτές πίτες σύμφωνα με την παράδοση της περιοχής, η κολοκύθα γλυκό περιχυμένη με ταχίνη και φιστίκι Αιγίνης ένα ποίημα-, και μια πίτα σκεπαστή με σφέλα, διόσμο και ντομάτα.

Και όλα αυτά με θέα τον πανέμορφο κόλπο του Γερολιμένα και τα βράχια του Κάβο Γκρόσο.

<
error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!