Ο «Εθνικός Κήρυξ» γράφει για το Greek Gastronomy Guide

Ο "ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ" γράφει για το GGG - Greek Gastronomy Guide
Μαΐ 29 2018

Ο «Εθνικός Κήρυξ» γράφει για το Greek Gastronomy Guide

Σε εκτενές αφιέρωμά του στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο «Εθνικός Κήρυξ», η ιστορική εφημερίδα της ομογένειας, καταγράφει τη φιλοσοφία και το σκοπό του Greek Gastronomy Guide.

«Πιστεύουμε ότι η λογική που συνδέει αυτό το πλέγμα μπορεί να μπορέσει να αποτελέσει βασικό πυλώνα της νέας οικονομικής ανάπτυξης της Ελλάδας», αναφέρουν οι δημιουργοί της ιστοσελίδας greekgastronomyguide.gr, η οποία «γεννήθηκε» με στόχο να αναδείξει την ελληνική γαστρονομία στο σύνολό της, αγκαλιάζοντας όλες τις πτυχές και όλες της τις διαστάσεις.

Περισσότερα στο αναλυτικό αφιέρωμα εδώ:

https://www.ekirikas.com/greek-gastronomy-guide-οδηγός-ελληνικής-γαστρονομίας-α/

 

Ο «Εθνικός Κήρυξ» συμπλήρωσε αισίως 103 χρόνια ζωής, γεγονός που «αποτελεί κυρίως έναν θρίαμβο του Ελληνισμού της Αμερικής. Μια απόδειξη του ακαταμάχητου πόθου του ομογενή να ριζώσει στην Αμερική, τη νέα πατρίδα, αλλά και παράλληλα να διατηρήσει ακέραια την ταυτότητά του» δηλώνει ο εκδότης / διευθυντής της ιστορικής εφημερίδας κ. Αντώνης Η. Διαματάρης.

Οι ραγδαίες τεχνολογικές αλλαγές αποτελούν μια πρόκληση, αλλά παράλληλα και μια μεγάλη ευκαιρία για την εφημερίδα: Την ενημέρωση χωρίς όρια.

H ηλεκτρονική έκδοση του «Εθνικού Κήρυκα» έχει ως βάση τα αμερικανικά σύνορα, αλλά διαβάζεται πλέον από όλο τον Ελληνισμό ανά τον Κόσμο.

Πρόκειται για μία ιστορική εξέλιξη. Μία ενημέρωση που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1915 στη Νέα Υόρκη και σήμερα έχει επεκταθεί διεθνώς.

Πηγή: https://www.ekirikas.com/

<
error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!