Φέτα (Π.Ο.Π.) ΗΠΕΙΡΟΣ: για άλλη μία φορά στην κορυφή της γεύσης!

φέτα (Π.Ο.Π.) ΗΠΕΙΡΟΣ
Ιούν 07 2017

Φέτα (Π.Ο.Π.) ΗΠΕΙΡΟΣ: για άλλη μία φορά στην κορυφή της γεύσης!

Το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) στις Βρυξέλλες, απέσπασε για ακόμη μία συνεχόμενη φορά, από το 2009, η φέτα (Π.Ο.Π.) ΗΠΕΙΡΟΣ. Η διάκριση αυτή αποτελεί άλλη μία σημαντική αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα, αλλά και την αυθεντική, παραδοσιακή γεύση, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη φέτα (Π.Ο.Π.) ΗΠΕΙΡΟΣ.

Ο iTQi είναι ένας από τους κορυφαίους, διεθνείς οργανισμούς που έχουν ως στόχο τη δοκιμή και την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένους σεφ και ειδικούς γεύσης, από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.

Αναφερόμενη στη νέα αυτή διάκριση, η Μαρία Γιαννακοπούλου, Διευθύντρια Marketing της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, σχολίασε: «Για ακόμη μία φορά, το συγκεκριμένο βραβείο μάς τιμά και μάς χαροποιεί ιδιαίτερα. Ταυτόχρονα, όμως, εμπνέει τη διαρκή προσπάθειά μας να διατηρήσουμε, αλλά και να ενισχύσουμε τα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά της φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ, προσφέροντας ένα πραγματικά εξαιρετικό ελληνικό τυρί στο τραπέζι του καταναλωτή.»

<
error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!