Διαγωνισμός με έπαθλο διαμονή στο Κatogi Averoff Hotel στο Μέτσοβο

Ξενοδοχείο Katogi Averoff - Μέτσοβο - Greek Gastronomy Guide
Δεκ 13 2016

Διαγωνισμός με έπαθλο διαμονή στο Κatogi Averoff Hotel στο Μέτσοβο

Εορτάζοντας τα πρώτα μας γενέθλια, το Greek Gastronomy Guide – που δημιουργήθηκε για να μας γνωρίσει την Ελλάδα της γαστρονομικής δημιουργίας – θέλοντας να κάνει δώρα στους πιστούς φίλους του, προκηρύσσει μικρούς διαγωνισμούς με κληρώσεις. Οι νικητές ως έπαθλο θα κερδίζουν παραμονές σε ξενώνες, γεύματα σε εστιατόρια και ταβέρνες, εκδρομές, προϊόντα και τρόφιμα ποιότητας από παραγωγούς και επιχειρήσεις που συμπεριλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας.

Νέοι άνθρωποι κυρίως – αλλά και αναγνωρισμένες επιχειρήσεις – που διακρίνονται για την εμμονή τους στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας ως εργαλείο για την ανάπτυξη αλλά και την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Την αρχή την κάναμε με δύο παραμονές στο Πανδοχείο Ανέμη στα Κεντρικά Ζαγοροχώρια.

Σήμερα συνεχίζουμε με δώρο μία διαμονή στο Katogi Averoff Hotel & Winery μέλους των Aria hotels στο Μέτσοβο. Συμμετέχετε στο διαγωνισμό μας και κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με εκλεκτό Ελληνικό Πρωινό. Η διαμονή είναι εξαργυρώσιμη για το διάστημα από τις 08/01/2017 έως τις 31/03/2017, εξαιρουμένων των Εορταστικών Περιόδων και των θεματικών Σαββατοκύριακων, κατόπιν συνεννοήσεως.

Το Ξενοδοχείο – Οινοποιείο Katogi Averoff στο Μέτσοβο είναι ένα πρότυπο οινοτουριστικής μονάδας στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2008, με τη φιλοδοξία να συνδυάσει τον κόσμο του οίνου με την τέχνη και τη ζεστή φιλοξενία σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.

Η διακριτική πολυτέλεια και η σύγχρονη αισθητική χαρακτηρίζουν τους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ στοιχεία τοπικής παράδοσης αφομοιώνονται σε έναν αέρα μεσογειακής κομψότητας.

To οινοποιείο Κατώγι που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της χώρας και η περιήγησή του είναι μια μεγάλη απόλαυση.

Ο διαγωνισμός λήγει τα Χριστούγεννα, οπότε και θα γίνει κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων και ένας τυχερός θα κερδίσει τη δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο Katogi Averoff. Ο τυχερός θα ενημερωθεί μέσω facebook στο inbox του.

Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό μας, προχωρήστε στα ακόλουθα απλά βήματα:

1) Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα του Greek Gastronomy Guide στο Facebook πατώντας “Μου αρέσει”(like)

2) Γραψτε ένα σχόλιο (comment) στο facebook post του Διαγωνισμού σχετικό με το Μέτσοβο

3) Κοινοποιήστε (share) το facebook post του Διαγωνισμού

 

<
error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!