Πλούσιο σε διακρίσεις και κοινωνική προσφορά το τελευταιο δίμηνο για την εταιρεία Αττική-Πίττας

Οκτ 12 2017

Πλούσιο σε διακρίσεις και κοινωνική προσφορά το τελευταιο δίμηνο για την εταιρεία Αττική-Πίττας

Πλούσιο σε διακρίσεις και κοινωνική προσφορά ήταν το καλοκαίρι για την εταιρεία Αττική-Πίττας. Βραβείο ποιότητας του Γαστρονόμου και βραβείο «σέλφ σέρβις Excellence Awards 2017», υποστηρικτής της νέας δημιουργίας του Γιάννη Σμαραγδή «Καζαντζάκης», φιλανθρωπική εκδήλωση «BLUEDREAM» στη Νέα Υόρκη, στήριξη το «Corfu Challenge». 

 

Διάκριση της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ
στα 
«Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου 2017»! 

Μια νέα διάκριση κατέκτησε η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στα «Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου 2017»  που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, με πλήθος προσκεκλημένων να δίνουν το παρόν σε μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική γαστρονομία. Για 10η συνεχόμενη χρονιά, το περιοδικό Γαστρονόμος βράβευσε ανθρώπους και ελληνικές εταιρείες, που πρωτοπορούν επενδύοντας στην πρωτογενή παραγωγή και στη μεταποίηση επώνυμων, ποιοτικών προϊόντων, με αγάπη και τεχνογνωσία.
Το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ διακρίθηκε στην κατηγορία “Βραβείο Ευρείας Κατανάλωσης Προϊόντος” αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό, απόλυτα φυσικό και ανώτερης γεύσης ελληνικό μέλι κατακτώντας, όχι άδικα, τους καταναλωτές στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.


Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της εταιρείας, κα Αλεξάνδρα Πίττα – Χαζάπη και κος Γιώργος Πίττας, οι οποίοι παρέστησαν στην εκδήλωση και παρέλαβαν το «Βραβείο Ευρείας Κατανάλωσης Προϊόντος» .

Διάκριση της εταιρείας στα «σέλφ σέρβις Excellence Awards 2017»

H εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, για ακόμη μία χρονιά, ήταν ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των βραβείων «σέλφ σέρβις Excellence Awards 2017». Ο θεσμός των «σέλφ σέρβις Excellence Awards» προβάλλει την  αξία της επιχειρηματικής πρωτοπορίας και επιβραβεύει τις πιο επιτυχημένες και καινοτόμες πρωτοβουλίες των επιχειρήσεων, σούπερ μάρκετ και προμηθευτών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, που αποδεικνύουν στην πράξη πως η δημιουργική προσέγγιση των προκλήσεων της κάθε εποχής μπορεί να οδηγεί σε σημαντικά αποτελέσματα.
Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ βραβεύτηκε στην κατηγορία “Επιτυχημένη Έναρξη Εξαγωγών”, για το λανσάρισμα του ελληνικού μελιού ΑΤΤΙΚΗ στη Νότια Κορέα. Η αγορά της Νότιας Κορέας είχε σημαντική θέση στο στρατηγικό σχεδιασμό της εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας, καθώς πρόκειται για μια χώρα που αναπτύσσεται με υψηλούς ρυθμούς και η αγοραστική δύναμη των κατοίκων αυξάνεται συνεχώς.

Όπως δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη: “Σκοπός της εταιρείας μας είναι, εκτός από την ελληνική αγορά την οποία προσέχουμε και τιμούμε, να αναπτύξουμε και τις εξαγωγές μας, και σε χώρες που έχουμε συνεργάτες αλλά και σε νέες αγορές. Και έτσι, προέκυψε η Νότια Κορέα η οποία ήθελε πολύ επιμονή, πολύ υπομονή, ταξίδια, καθημερινές σχεδόν επικοινωνίες, για να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας, στην εταιρεία μας αλλά και στη χώρα μας. Ωστόσο, με τη μεγάλη μας προσπάθεια πετύχαμε και σας ευχαριστούμε πολύ για τη βράβευση”.

ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ – Υπερήφανος Υποστηρικτής της νέας δημιουργίας
του Γιάννη Σμαραγδή «Καζαντζάκης»

Μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι γυρισμάτων διάρκειας 6 μηνών υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Σμαραγδή, μπορούμε πλέον να πάρουμε μια «κλεφτή ματιά» της νέας του ταινίας με τίτλο «Καζαντζάκης». Ο μεγάλος οικουμενικός συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης έλεγε πως η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια και τα όνειρά του. Αυτά τα μονοπάτια ακολούθησε και η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη, στην Αθήνα, στην Αίγινα, στη Νότια Γαλλία, στο Βερολίνο και στη Βιέννη. Το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης προσωπογραφίας κυκλοφορεί επίσημα στην ιστοσελίδα της ταινίας www.kazantzakismovie.com.
Η ταινία πραγματοποιήθηκε χάρις στην στήριξη  πολλών και εξαιρετικών ατόμων και οργανισμών.
Ένας εκ των χορηγών της ταινίας είναι και η ΑΤΤΙΚΗ Μελισσοκομική Εταιρεία – Αλέξανδρος Πίττας Α.Ε.Β.Ε.

Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στήριξε το «Corfu Challenge»

Στην Κέρκυρα, φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, ο αγώνας των εντυπωσιακών σκαφών ΜΑΧΙ 72, το «Corfu Challenge». Με πρωτοβουλία του κου Γιώργου Σακελλάρη, Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, διοργανωθήκαν οι αγώνες με στόχο να γίνει η Ελλάδα προορισμός για ναυτικό τουρισμό.
Τα 5 σκάφη με πολυάριθμα πληρώματα από το εξωτερικό που συμμετείχαν χάρισαν στους λάτρεις της ιστιοπλοΐας ένα μοναδικό θέαμα. Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ για να ενισχύσει και να συνδράμει στην πρωτοβουλία αυτή χορήγησε ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ Smartpacks για όλους τους συμμετέχοντες.
Με την αφορμή αυτή, η κυρία Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, Διευθ. Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, δήλωσε: «Τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν στην προβολή της χώρα μας και των παραδόσεων μας, με συνέπεια την ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και της επιχειρηματικής δραστηριότητας που συνδέεται με τον κλάδο».
*Το Corfu Challenge διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μαρίνας Γουβιών σε συνεργασία με την Κλάση MAXI 72, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Κέρκυρας. 

Φιλανθρωπική εκδήλωση «BLUEDREAM» στη Νέα Υόρκη

Τέλη Αυγούστου πραγματοποιήθηκε, για έβδομη χρονιά, η μεγάλη Φιλανθρωπική εκδήλωση “BLUE DREAM” αφιερωμένη στο ίδρυμα Beau Biden.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία στα Hamptons και τον Πατέρα Αλέξανδρο Καρλούτσο. Το ίδρυμα Beau Biden μάχεται για την προστασία των παιδιών και η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενδυνάμωση της δράσης του. Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, για τρίτη συνεχή χρονιά, ήταν χορηγός της εκδήλωσης προσφέροντας ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ.

<
error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!