Προορισμός Καλάβρυτα (βίντεο)

Προορισμός Καλάβρυτα (βίντεο) - Greek Gastronomy Guide
Οκτ 04 2018

Προορισμός Καλάβρυτα (βίντεο)

Τόπος μαγευτικός, μα και μαρτυρικός. Ένα υπέροχο βίντεο από το ταξίδι του Greek Gastronomy Guide στα Καλάβρυτα. Ο οδοντωτός, το Μουσείο Ολοκαυτώματος, το Συνεταιριστικό Τυροκομείο και οι λιχουδιές της περιοχής.

Η ηρωική πόλη των Καλαβρύτων τα τελευταία χρόνια, χάρη  στο χιονοδρομικό της κέντρο έχει εξελιχθεί σ’ έναν από τους πιο προσφιλείς χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας (το χιονοδρομικό κέντρο είναι δεύτερο σε επισκεψιμότητα).

Τοπία μεγαλειώδους ομορφίας όπως το Φαράγγι του Βουραϊκού με το τραινάκι του οδοντωτού, το Σπήλαιο Λιμνών, το πλατανοδάσος του Πλανητέρου, το ελατοδάσος του Χελμού, μνημεία για επίσκεψη και για στοχασμό όπως το Μουσείο του Ολοκαυτώματος, η μονή του Μέγα Σπηλαίου και η Μονή Αγίας Λαύρας, ο σταθμός του σιδηροδρόμου, αλλά και στέκια όπου η τοπική γαστρονομία βρίσκει την καλύτερή της έκφραση, καταλύματα υψηλού επιπέδου, αποτελούν όλα μαζί ένα σοβαρό λόγο, μαζί με την εγγύτητα από την πρωτεύουσα, ώστε τα Καλάβρυτα να βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα κάθε ταξιδιώτη-περιηγητή.

error: Alert: Πνευματική ιδιοκτησία GGG !!