Δεν σημαίνει ότι τα τυπικά προϊόντα της Μεσσηνίας που πλαισίωσαν το Ελληνικό Πρωινό της Μεσσηνίας, δηλαδή η σφέλα, το σύγκλινο, οι ελιές Καλαμών, τα λαλάγγια, τα σύκα, δεν μπορούν να παίξουν και πιο δημιουργικούς και απογειωτικούς ρόλους, όπως να μεταμορφωθούν σε μεζέδες ούζου.
Εδώ ένα μικρό μέρος από τα συντροφεύματα του ούζου, στο στέκι – μεζεδοπωλείο του Ανδρέα Ζαγάκου “στο Κύμα”.
Μετά από το εξαντλητικό τριήμερο των εργασιών του 5ου Σχολείου Τουρισμού της Καλαμάτας, ο Ανδρέας -εμπνευστής μαζί με τον Κωνσταντίνο του Σχολείου – επανέρχεται στην “αγία καθημερινότητά του”.